Sentens

Carpe diem!

neljapäev, 11. märts 2021

Mõtted

 Hea on omada suurt maja, sõitvat autot, toimivat pangakaarti ja reisida. Elukogemusega on tulnud teadmine, et elus on olulisematki kui raha, kõrged tiitlid ja ametikohad.


Väga suur väärtus on see, kui on armastav pere ja inimesed, kellest hoolid ja kes on sulle toeks.  Oluline on leida  hingerahu ja hingeline vabadus. 


 Peamine on tervis. Vaimne tervis on sama oluline kui füüsiline.  Vaimne heaolu,  mõtlemine ja  suhtlemine sõpradega on  aidanud elust rõõmu tunda. Olen püüdnud endas leida ka mõne positiivse omaduse ja seda säilitada.


Elu jooksul on tulnud oskus küsida abi ja oskus seda vastu võtta. Olen ikka püüdnud pilku tulevikule suunata ega keskenduda sellele kui raske või keeruline momendil on. Pole  lootnud sellele, et probleemid lihtsalt kaovad. 



Aja jooksul olen selgeks saanud oma vajadused, pööranud tähelepanu oma tunnetele, tegelenud rõõmupakkuvate ja rõõmustavate tegevustega.  Eesmärgid ei ole enam nii kõrged, on reaalsemad ja plaanitud ajavaruga. 

Tänud teile kallid lähedased, armsad sugulased, head sõbrad ja TG 92. lennu reaalharu, kes üllatas sünnipäeva hommikul suure lillekmbuga. Te olete parimad! 


2 kommentaari: