Sentens

Carpe diem!

neljapäev, 10. juuni 2021

Doktor

 8.juunil kaitses poeg edukalt oma doktoritöö ,, Algoritmilise mõtlemise oskuste hindamise mudel,, Kui palju magamata öid ja närvirakke  on selleks kulunud, seda teab tegija ise. Tee ei ole olnud sirgjooneline, ikka tõusude ja mõõnadega. Tundub, et suurim oskus, mida doktorantuuris omandatakse,  on oskus raskustega hakkama saada. Kuna doktoritöö on kirjutatud pedagoogitöö kõrvalt, siis kulus selleks rohkem aega kui ettenähtud neli aastat. Abikaasa, perekond  ja sõpruskond on olnud toetavad ja mõistvad. See, kuidas säilis soov ja motivatsioon doktorikraad ära kaitsta, on imekspandav!

 Käisime noort doktorit Tartus õnnitlemas. Pärast kaitsmist sai Delta hoones koos õppejõudude ja juhendajatega klaase kokku lüüa ja esmaseid muljeid kaitsmisest kuulda. Tartu Ülikooli professor Jaak Vilo on oma doktoreid õnnitlenud lausega, et valu on ajutine, aga doktorikraad igavene. 

Juhendaja TÜ professor  Varmo Vene, TÜ värske doktor Tauno Palts,  
juhendaja TÜ professor Margus Pedaste 


 Palju õnne, PhD Tauno Palts!

2 kommentaari:

  1. Jaa! Palju õnne veel kord.
    Ma ikka teadsin, et Ta selle ära teeb. Tal on nii palju kangust, et asi ära punnitada. 🤔🤔🤔😍

    VastaKustuta
  2. Vanaema Agnes ütles tema kohta,et on sõnapidaja mees. Meest sõnast, härga sarvest! See kehtib täielikult Tauno kohta. On ta ju sõnni tähtkujus sündinud 😊

    VastaKustuta