Sentens

Carpe diem!

pühapäev, 10. aprill 2016

Vennad

Seenevana on pärit liigirikkast perekonnast. Aprilli alguses kui väljas paistis päike, linnud laulsid, rohi kasvas ning olemine rõõmus, siis kogunesid vennad kokku ja istusid ühise laua taha arutama ilmaasju. Pikk Vend tuli Saarelt koos kaasa ja pärijaga.

Tarkuse üle ei saa mehed nuriseda kui aastaid üle 50. Need vanemad mehed on kitsaste tingimuste all endid sirgu ajand ja nüüd oli aeg üks sünnipäev vääriliselt maha pidada. Meestel majad ning pered korras ning leib alati kapis. Poleks uskunud, et ühest talust kiviaedade ja kadakate vahel on nii palju tarkust ja oskust eluks kaasa saadud. Liigutav vestlus lõppes ühise saunaskäimisega, välja tuldi nagu vettind mõrrad, kuid  hommikuks olid kõik ilusti ära kuivand ning alustasid uue päeva toimetustega. Meil kõigil peab elus kenasid pilte olema, muidu paistaks elu kui paljas pildiraam.



Eks igaühel ole elus ka mitu muret olnud, kuid vennaarm on hoidnud mehi murdumast. Kui ajalugu kokku tõmmata, võib sealt kõiksugu sündmusi leida. Kanged mehed need saare mehed, kes  on suutnud vänderdava elulaeva kursil hoida. Tervist ja õnne neile! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar