Sentens

Carpe diem!

esmaspäev, 4. aprill 2016

Saarlaste külaskäik

Nädalavahetusel käis külas saarlaste esindus. Merepäästja ja Kellameister koos Tantsuneiu ja vennaga. Tantsuneiu käis Jõhvis Koolitantsu finaalis esinemas. Merepäästja läks kaitseväelaste õppustele, mis on ettevalmistus mais Lõuna-Eestis toimuvale Kevadtormile. Pakkusime majutusteenust koos sauna ja lumemängudega. Jõukohaseid lauamänge samuti. Saarlastel on lumega kitsas, seega said siin lustida kelguteel ja lumesõda pidada.
Lumesõda
Kelgusõit
Kellameistri kingitud kell näitab siiani aega. Ta on kellade valmistamises osav ja teeb neid tellimisel kõikideks tähtpäevadeks.
Kingitus Kellameistrilt

Pärast sauna olid lõik lõõgastunud ja magasid nohinal. Järgmisel päeval said lapsed lauamänge mängida: Labürint ja Reis ümber maailma. Labürindi mängus näitas vend erilist nutikust ja võitiski kaasmängijaid. 
Mänguhoos
Saatsime külalised Tallinna rongile. Saarlastele oli see esimene kord rongiga sõita, elevust oli rongi ootamises ja istekoha leidmises. Õhtuks jõudsid ilusti saarde. Noored tõid meie nädalavahetusse rõõmsat elevust, edu neile tegemistes.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar