Sentens

Carpe diem!

esmaspäev, 9. mai 2016

Emadepäeva talgud

,,Ema on see, kes näitab sulle valgust, kui sina otsid pimedust’’  on tabav elutõde.
Emadepäev on mai teisel pühapäeval. Meelde on see alati jäänud päiksepaistelisena. Päris mitu sünnipäeva on maikuusse juhtunud, nii meie oma peres kui sõpradel-tuttavatel. Nädalavahetus oli pikitud emadepäeva-sünnipäeva tähistamisega. Reede õhtul saabusid Õpetaja ja Kutt Pärnust, Kutt sai õhtul kohe muruniiduki jõudlust proovida ja laupäeval osales Tapal maleturniiril.
Meid kutsuti Seenevana venna sünnipäevale Rohuaia kohvikusse. Venna pere oli täies koosseisus kohal ja seltskond nautis koosviibimist.
Creme brülee maitses hästi noorimale pärijale

Õhtu eel saabusid Doktorant  ja Keeletark

Sõbrannal, kes on ise mailaps, on nii tütar kui tütretütar maikuus sündinud. Ühendasime väed ja tegime õues mõnusa grillimise koos kiikumiste,  pallimängude, sulgpalli ja petankiga. Igasse aianurka jagus tegelasi. Kanad jälgisid pead viltu arutut jooksmist. Doktorandil tuleb varsti sünnipäev ja talle sai kingitud kodukandist pärit kirjanike poolt välja antud ja kirjutatud raamatud. Head lugemist! Kutt oli onule kingiks valinud uue lauamängu. Enne sauna sai korra mäng läbi mängitud.
Uus lauamäng ,,Carcassonne’’
Mängijad asetavad kõrvuti kaarditükke, mängu lõpuks valmib uus pilt maastikust, millel on kloostrid, linnad, teed jne

Pühapäeval siis ilus emadepäeva hommik. Aialembile rõõmsad  tööriistad.
Lillelised abivahendid😊
Talvisteks õhtuteks näputöö ideid.
Stiilsed kudumid

Saaremaa Mammale soovisime kaunist emadepäeva, temalt on päritud geenid, huumorisoon ja valmisolek töö tegemiseks. Pea viis aastat emana rõõmu ja muret tundnud Lõvisüdamike ema sai lastelt kingiks  ilusad säravad, kollased  võililled ja kallistused. Kuna emme oli natuke haiglane, sai meel rõõmsamaks ja enesetunne paremaks. Meie pooltki head soovid ja õnnitlused.
Seenevana ema puhkab pilve peal ja jälgib sealt meie tegemisi. Kange saare naine kasvatas viis last suureks, jagas oma elutarkust ja soojust kõigile. Mõtlesime hea sõnaga tema peale ja rahulikku puhkust temale.

Me oleme varast kartulit ikka mõned vaod maha pannud, ei pea seda esimest kohe turult või poest otsima minema. Maal elamise mõnu juurde kuulub oma juurvili, värskelt korjatud kurgid-tomatid kasvuhoonest, marjad,  puuviljad jne. Redis juba söödud kasvuhoonest.

Noor sälg adra ees

Kartulikombainid
Ilusad kevadised päevad möödusid kiiresti  ja nädalavahetus saigi läbi. Iga pere sõitis oma koju tagasi. Meie tõmbasime hinge ja mõtlesime tänuga oma suurele perele, kes meie nädalavahetuse rõõmsaks ja toimekaks muutis. Tänud kõigile ja edu teie tegemistes!





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar