Sentens

Carpe diem!

pühapäev, 17. juuni 2018

Pargi- ja rallipäev

Kui lasteaed on selja taha jäetud, siis algab elus uus etapp. Kui vanemad on pika päeva tööl, siis peab 6-7 aastane üksinda kodus hakkama saama. Mänguväljak ja sõbrad on olulised, kella tundmine vajalik. Suvel puhkavad vanemad eri ajal, et jagada suvine vaheaeg ära.
Ühel päeval võib vanaemale mänguväljakut, kohalikku toidupoodi ja linnamelu tutvustada.  Lõvisüdamikuga leppisime eelnevalt telefoni teel kokku, mida päeval ette võtame.
Pargis.

Turnida maha langenud puu peal.


Tunda rõõmu, et purskkaevust vesi ei ole otsa saanud.


Sõpradega karussellil tiirelda.



Kassisaba Sushi Set ukse vahelt kiikasime sisse. Küsimise peale, kas noormees sushit sooviks, sain vastuseks, et ta ei taha ’suu usse’  saada. Selge.
Kodus sõime salatit, mille Lõvisüdamiku ema oli varem valmis teinud. Kuna vanaemal oli rongiga kojusõiduni aega, siis ajaviiteks arvutasime natuke, et vanaemal numbrid meelest ei läheks.
Lõvipreili oli sel päeval lasteaias. Leppisime kokku, et kui lasteaed suvepuhkusele läheb ja vanemad tööl on, siis veedame kolmekesi koos ühe toreda päeva.


15.-16.juunil toimus Lääne -Virumaal Viru ralli, mis on Eesti MV IV etapp. Reede õhtuks  sõitis poeg koju ja siit edasi koos Seenevanaga  Kundasse õhtul poole seitsmeks ralli starti vaatama. Laupäeval jätkus Viru ralli seitsme kiiruskatsega, kogupikkus 92,66 km. Ralli keskmeks on Kehala ring.


 Kõige viimase kiiruskatsena toimus publiku magnetina paarisrada, kus kaks ekipaaži läheb korraga rajale. Kuiv ja tolmune rada.



Seekordse Viru ralli võitis kindlalt Ford Fiesta WRC autoga kihutav Georg Gross, kes oli parim kõigil 9 kiiruskatsel. Musta autoga sõidab G.Gross, taamal kõrgendikul paistab papa Grossi helikopter.


Jalgpalli MM pakub põnevust. Portugali ja Hispaania 3:3 viik. Vaprad islandi jalgpallurid mängisid Argentiinaga 1:1 viiki. Sensatsiooniks oli Lionel Messi penalti tõrjunud Islandi väravavaht. Õigus, Island on imede maa!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar