Sentens

Carpe diem!

pühapäev, 8. oktoober 2017

115. sünnipäev

30.septembril 1902 alustas Kadrina lähedal Kadapiku külas tegevust kihelkonnakool. Seda aastat loetakse Kadrina kooli algusaastaks. Kadrina Keskkooli aastapäeva nädalal, 5.oktoobril korraldati ’Ajarännak aastasse 1939’, kus Kadrinat külastas president K. Päts.
President Konstantin Päts sõidab autoga kooli ette, õpilased tervitavad teda ja lehvitavad sini-must-valgeid lipukesi. 
President koos delegatsiooniga läheb istutatud tammepuu juurde sisseõnnistamise tseremoonia läbiviimiseks. Pildigalerii Siin

Presidendi auto lahkub Kadrinast

Reedel 6.oktoobril toimusid vilistlastunnid. Meie perepoeg, kes on samuti kooli vilistlane, rääkis gümnaasiumiastme õpilastele programmeerimisest.
Laupäeval 7.oktoobril oli kontsert-aktus Kadrina Huvikeskuse saalis. Aktuse avas direktor Arvo Pani, kes tuletas lühidalt meelde kooli ajalugu. Pikaajalise direktori Otto Ameri töötamise ajal valmis kooli C-korpus aula ja videosaaliga, rajati uus staadion. Legendaarse direktori ajal oli au õpetajana töötada, tütredki on saanud tema käest gümnaasiumi lõputunnistuse. Aastast 2000 on kooli direktor Arvo Pani.

Direktor Arvo Pani

Kooli tervitasid sünnipäeva puhul maakonna esindajad, haridusasutuste juhid, vallajuht ja paljud teised. Samuti tunnustati kauaaegseid õpetajaid.
Kontserti alustas tervitustega Kadrina Kunstidekooli direktor Eve Vunk, kes andis õpilaste poolt  joonistatud maali Kadrina  KK koolijuhile. Esinesid nii lauljad kui pillimängijad.
Kadrina Kunstidekooli muusikud

Kontsert andis ülevaate kooliaastat läbivatest üritustest. Üks populaarne on Playbox, kus õpilased muusika saatel jäljendavad tuntud muusikuid.

Vello Orumets ja ansambel Laine õpetajate esituses

Kontserdi lõpetas vilistlaskoor. Nii tore oli näha laulmas oma esimesi õpilasi koos nende lastega.  Koori juhatas kooli vilistlane noor dirigent Eva Kaarin Viise.

Vilistlaskoor

Endiste õpetajate ja töötajate kogunemiskohaks oli õpetajate töötuba.  Rõõmsaid kohtumisi jätkus terveks pikaks õhtuks.

Endised kolleegid

Saksa ja vene keele õpetaja

Nii palju emotsionaalseid kohtumisi hoiab hinge soojana, meele rõõmsana ja tuju ülevana. Tänud Kadrina Keskkoolile ja pikka iga talle!

1 kommentaar: