Sentens

Carpe diem!

pühapäev, 31. detsember 2023

Aasta 2023

 Oli see alles aasta! Olukordi oli servast serva. Oli huvitavaid kohtumisi, külaskäike, filmielamusi, aias toimetamisi. Tervis tegi selliseid uperpalle, et ei jõudnud järele veereda. Seenevanale tuli hea seeneaasta, kasepuravikke tuli meie kasetukast iga päev. 2023 aasta oli sauna-aasta, mis pühendati saunakultuurile ja  saunakombestikule, saunatoodetele ja eestvedajatele. Meie käisime Suure Venna sauna pidulikul avamisel. 

Meeldejäävaim sündmus 

Suure Venna 60. sünnipäev koos sugulaste ja sõpradega Saaremaal


Suurim üllatus

Islandil elava tütre ootamatu puhkusereis Eestisse. See oli rõõmustav taaskohtumine, sest vahepealsed koroonapiirangud seadsid kokkkusaamistele piire. Jutustasime, grillisime ja tundsime kevadpäikesest mõnu. Uhke muruniiduk jääb külaskäiku meenutama. Aasta algul üllatas Islandi noormees oma ootamatu külaskäiguga. Oli hingekosutav ja rõõmurohke kohtumine.



Rõõmustavad taaskohtumised

Poeg ja tütar korraldavad oma laste sünnipäevi nii, et korra aastas saavad mõlema sugupoole vanavanemad kokku. See on ilus traditsioon! Seekord oli  kaheaastaseks saamise poisi sünnipäeval koos nii vanavanemad kui ka väikemehe onu ja tädi oma perega. Toatäis rõõmu mahtus ühe laua taha.

  Alati on hea meel kauaaegsete sõpradega kokku saada. Sooja tundega võtame vastu elvakaid. Nad on meil igal aastal korra külas käinud ja jutt jätkub sealt, kus eelmine kord lause pooleli jäi. 


Kontserdi  ja filmielamused

Ega teatrisse väga jõudnudki. Käisime Palmse  mõisapargis eluloomuusikali Toomas Uibost vaatamas. Etendus ,,Minul on vari’’.

Film ,,Oppenheimer". Vaatasin Teliast kodus.

Eduelamus

Tütretütre rulluisuklubi 10 12 aastaste vanuserühmas kolmas koht rahvusvahelisel võistlusel Itaalias.
Tants ,,Dracula

Aias


Viinamarjavein oma viinamarjadest

Aed tasus rikkalikult

Seenerikas aasta

Reisielamus
Reis Saaremaale. Saunaastal Suure Venna sauna avamiine.

Tervis
Aasta algas borrelioosi raviga. Jaanuari lõpus oli Seenevanal südameklapi vahetus. Suve keskel kiskus tervis nii käest, et kiirabibrigaad käis mitu korda kuus tervist üles turgutamas. Mõned korrad andsid EMO arstid abi. Aasta lõpus nakatusime COVID -19, kogu perel tuli haigus läbi põdeda.
Organism hakkab haigustele alla andma. Jõudu ja energiat jääb järjest vähemaks. Blogipostitused on jäänud harvemaks. 


1 kommentaar:

  1. Jah, blogipostitusi jääb tõepoolest kahjuks aina vähemaks. Ka minul oli möödunud aasta tervise poolest mitte kõige parem.
    Nii südantsoojendavalt armas aasta kokkuvõte. Parimat sellel aastal!

    VastaKustuta