Sentens

Carpe diem!

laupäev, 5. detsember 2015

Kahe tormi vahel

Täna hommikuks oli torm vaibunud, lumi sulanud, päike säranud, muru kasvanud mühinal, linnud laulnud usinalt. Detsembris liiguvad päkapikud ringi ja kuu lõpul on oodata jõuluvana. Jõuluootust tekitavad mõned kuuseoksad vaasis.
Kuuseoksad on ehtinud ennast lehise käbidega

Sattusime jälle laadale, seekord küll ettearvamatult. Vaala keskuse juures oli parkimiskohta raske leida, me arvasime, et kõik on jõuluostudele tulnud, kuid tegelikult oli laadamöll.

Lapitekid
Asso  Int ja Martin Müller lõõtspillidel
Ajaloolase jõulutervitus
Käisime ringi ja tervitasime tuttavaid, ostetud sai ka üht kui teist. Ukerdasime parklast välja ja suundusime Põhjakeskusesse, arvates, et seal on  ruumi lahedamalt ja parkimine lihtsam. Oh ei, sattusime kogupereüritusele  ,,Ohutusalane perepäev Põhjakeskuses’’. Ohutuspäeval rääkisid elukutselised päästjad, politseinikud, maanteeametnikud, korstnapühkijad, esinesid koerajuhid dresseeritud koertega.
Kadrinast pärit Andres Liiv esines oma tubli koeraga, keda koolitatakse tulirelva otsima.
Sellises melus oli rõõm kokku saada tuttavatega, kes samuti poeringil.
Osturõõm
Novembri lõpus käisin poolvääriskive  kokku seadmas. Seda korraldas Lauliloovstuudio perenaine, kes kutsus külla klaarsus.com eestvedaja Leie Klaari. Leie tegeleb ka Holistilise teraapiaga ja on läbinud Kristalliteraapia koolituse. Tal oli kaasas terve toatäis suuri ja väikseid kristalle.
Valik kristalle

Kristallid ehete valmistamiseks

Eelmisel aastal kui Leie käis külas, valmistasime ingleid. Seekord püüdsime erinevaid ehteid valmistada. Mina püüdsin kõrvarõngastega hakkama saada. 
Kõrvarõngad kolmest erinevat kristallist

Täpselt nii, kolmest erinevast, sest mustad pallid olid erinevatest kristallidest. Seda sain ma muidugi siis teada, kui kõik uhkelt valmis olin kruttinud. Leie lohutas, et üks on siis vasaku, teine parema kõrva jaoks. Nagu ma teeks nüüd kõrvadele ka veel vahet. Õhtuks lubas jälle tormi, me lähme nüüd naabrinaise sünnipäevale tormi varju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar