Sentens

Carpe diem!

pühapäev, 31. mai 2020

Maikuu, suur toomepuu...


Uhke ja õisi täis.
Teada sa, suur toomepuu,
miks sinuga vestlemas käin.

Paljudel meie suguvõsas ja ka headel sõpradel-tuttavatel on maikuus sünnipäevad. 
1.mail on kahel heal sõbrannal sünnipäevad.  Seenevana vanem vend ja noorem õde on samuti maikuu sünnipäevalapsed.  Kuna eriolukord veel kehtis, siis piirdusime õnnitlustega telefoni teel. Maikuus on varalahkunud vennanaise ja meheema sünniaastapäev.  18. mail lõppes riigis eriolukord, teatud piirangud jäid kehtima. 
Perepojal täitus üks aastaring. Tartu noored tulid nädalavahetusel maale grillima. Ajasime šašlõkivanni kuumaks ja püüdsime ilma soojemaks kütta.


Grill-liha jätkus veel mitmeks järgmiseks päevaks. Salatit ja rabarberikooki samuti. Peremehel püsis ülekaal mitu päeva😊.
22.mail sõitsime pealinna noorema tütre ümmargusele tähtpäevale. Eelnevalt konsulteerisime tütretütrega, mida kingiks tuua. Lillede kohta ütles, et neid on juba palju. Emmel on suur lillekimp laual ja õues ka tulbid õitsevad, toas on suur palm kapi peale tõstetud. Igaks juhuks helistas üle ja kontrollis kui kaugel me rongisõiduga oleme, ega me ei ole unustanud lapselapsi meeles pidamast. No ei olnud unustanud. 

Sünnipäevatort

Kuu lõpus on sünnipäev Seenevana relvavenna abikaasal, juubelit tähistas ka tore peretuttav ja kunagine majanaaber Märt. Kõike kaunist, tervist ja õnne teile kõigile! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar